Our New Board

Welcome to our board
It is currently 22 Jan 2018, 21:45

All times are UTC + 3 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: nike air uptempo 97
PostPosted: 12 Jan 2018, 06:43 
Offline

Joined: 12 Jan 2018, 06:32
Posts: 3
Image


En af de større udgivelser fra Nike's Fall 2017 "Flax" -samlingen er nike sko, og den er endelig tilgængelig landsdækkende efter en oversøisk drop først. Basketball sneaker har simpelthen en premium buttery hvede-farvet suede øvre, med sin signatur AIR branding syet ved siderne. Matchende reb blonde aksenter, en hvid mellemsål med synlig luft og en gummi ydersål fuldender stilen helt.


Der har været en stor del af nike sko dame udgivelser allerede i 2017, men sneakerens hype stopper ikke, men som en eksklusiv reflekterende iteration kommer til at frigive senere i denne måned. Sneaker sporten er en fuld sort læder øvre med perforeringer, men designet er fremhævet af iriserende 3M reflekterende "AIR" bogstaver på siderne. En matchende sort gummisål fuldender stilen helt.


Designet af Brody Miller, kommer nike air uptempo Doernbecher klædt i et Blue Jay, Gym Red og Team Orange farveskema. Brody sætter sit eget twist til den klassiske model ved at erstatte "AIR" branding på sidepanelerne med sine helt egne "BPM" initialer. Derudover leveres skoen med lynbolte på tåboksen, en gradient Max Air-enhed, tre tonede snørebånd, iriserende grænser rundt om bogstaverne, en gradient blå mellemsål og elastiske stropper, der er en del af snørsystemet.


nike air uptempo 97 har oplevet en genopblussen i popularitet i 2017, og med Swoosh fortsætter med at skubbe nye versioner af basketball sneaker, introducerer brandet sin nyeste farvevej i dag. Udleveringen for første gang i en hvede farveløsning tilføjer Nike den hør til hele nubuck øvre af denne luft mere uptempo. Med hits af hvid på Nike logoet og den store, dristige "AIR" branding, sidder sneakers på toppen af ​​en Air Bubble Unit og en matchende farvet ydersål.


http://www.andksko.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 3 hours [ DST ]Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
You can Get Free Forum PHPBB2 or Create forum for free PHPBB3